Dit zijn wij!

Geplaatst op 27 augustus 2018.

Het is alweer 5 jaar geleden dat we het bordje “Erve ’t Hacht” bij de oprit van ons bedrijf plaatsten. We openden de deuren van onze Bed&Breakfast en Atelier voor gasten en verwelkomden het eerste jongvee. En nu 5 jaar later staat er een prachtbedrijf, waar we dagelijks mensen uit binnen- én buitenland van mogen laten meegenieten.

5 jaar is ook een goed moment om de balans op te maken. Bas werkt inmiddels meer dan fulltime op Erve ‘t Hacht en ook Rosanne is in het bedrijf gestapt. Het bedrijf is in ontwikkeling. En dat merken we! Uitbreiding van bedrijfstakken en focus op andere werkzaamheden zorgen ervoor dat de 4 pijlers zoals we die in 2013 hebben benoemd niet helemaal meer passen. Tijd om de boel een beetje op te schudden…

Aan één ding valt in ieder geval niet te tornen: we zijn boven alles een boerenbedrijf. De jongveestal is niet voor niets het hart van ons bedrijf. Daar ligt onze geschiedenis en ook onze toekomst. We zijn ontzettend trots op onze agrarische identiteit en daarom hebben we ervoor gekozen “boerenbedrijf” prominent in ons logo op te nemen. Zo weet je precies waar je terecht komt. En wát je dan precies bij ons kunt doen, dat is nu nog duidelijker. Dit zijn de 4 pijlers waar we ons de komende jaren op richten:

Leuk hè? Meer informatie vind je op deze site. De komende weken vullen we ook de laatste pagina's. Wil je gelijk al meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram