Geplaatst op 02 november 2018.

Vandaag zijn de laatste pinken vertrokken naar hun thuisboerderij. Vanaf januari 2019 krijgen we weer nieuwe kalfjes en pinken in de stal, van een andere boederij. 

Lees het hele bericht

Geplaatst op 21 september 2018.

yoga_bewerkt-1Ons atelier biedt zo'n heerlijke plek om even uit de drukte van alledag te stappen. En dan liggen we ook nog naast het Engelandsche Bos. Wat ons betreft de juiste ingrediënten voor een fijn arrangement: "Yoga, wandel & laat los".

Lees het hele bericht

Geplaatst op 27 augustus 2018.

Het is alweer 5 jaar geleden dat we het bordje “Erve ’t Hacht” bij de oprit van ons bedrijf plaatsten. We openden de deuren van onze Bed&Breakfast en Atelier voor gasten en verwelkomden het eerste jongvee. En nu 5 jaar later staat er een prachtbedrijf, waar we dagelijks mensen uit binnen- én buitenland van mogen laten meegenieten.

Lees het hele bericht

Geplaatst op 23 maart 2018.

Drie dagen wandelen door het prachtige Vechtdal, met twee bijzondere overnachtingen op  een boerenerf: dat is de Ervenroute! Je loopt in drie dagen van Coevorden naar Ommen, of andersom (in totaal ongeveer 38 kilometer). De ene nacht overnacht je bij ons in Ane, de andere nacht in de mooie B&B van Erve Praestinck in Stegeren. Ook voor Pieterpad-wandelaars een uitkomst, want de route volgt de officiële Pieterpad-etappes.

Lees het hele bericht

Geplaatst op 05 januari 2018.

Vorige week vrijdag trad de band MERLIN in ons Atelier op. Wat een succes! We waren helemaal uitverkocht en konden fijn genieten van de betoverende Iers-Keltische muziek en zang van de band. 

Lees het hele bericht

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram