Geplaatst op 06 november 2019.

Ook dit jaar hebben we in onze winkel weer een speciale koopochtend voor alle sint- en kerstinkopen. Op zaterdagochtend 16 november 2019 krijg je tussen 9.30 en 12.30 uur 10% kassakorting op het hele assortiment.

Lees het hele bericht

Geplaatst op 28 augustus 2019.

Ons atelier biedt zo’n heerlijke plek om even uit de drukte van alledag te stappen. En dan liggen we ook nog naast het Engelandsche Bos. Wat ons betreft de juiste ingrediënten voor een fijn arrangement: “Yoga, wandel & laat los”. 

Lees het hele bericht

Geplaatst op 05 juli 2019.

De vakantie staat voor de deur. Dat betekent dat onze winkel in juli voornamelijk op afspraak geopend is. Stuur dus een berichtje als je bij ons langs wilt komen. Staat het openingsbord aan de weg? Dan ben je uiteraard van harte welkom. Voor gasten van de B&B en Boerenlodge zijn we uiteraard wel gewoon open

Lees het hele bericht

Geplaatst op 06 maart 2019.

We mogen van 17 op 18 mei 2019 gastheer zijn van het yoga- en wandelweekend van Renate Boerkamp van Rust door yoga. Een heerlijke tweedaagse met meerdere yoga-sessies, een stiltewandeling, creatieve workshop, lekker eten en drinken en een overnachting in onze Bed & Breakfast.

Lees het hele bericht

Geplaatst op 16 januari 2019.

Bijna een jaar namen de bouw en inrichting in beslag, maar nu is het zover. Vier gloednieuwe slaapplekken op ons erf. Maak kennis met onze Boerenlodge!

Lees het hele bericht

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram