Geplaatst op 06 maart 2019.

We mogen van 17 op 18 mei 2019 gastheer zijn van het yoga- en wandelweekend van Renate Boerkamp van Rust door yoga. Een heerlijke tweedaagse met meerdere yoga-sessies, een stiltewandeling, creatieve workshop, lekker eten en drinken en een overnachting in onze Bed & Breakfast.

Lees het hele bericht

Geplaatst op 16 januari 2019.

Bijna een jaar namen de bouw en inrichting in beslag, maar nu is het zover. Vier gloednieuwe slaapplekken op ons erf. Maak kennis met onze Boerenlodge!

Lees het hele bericht

Geplaatst op 02 november 2018.

Vandaag zijn de laatste pinken vertrokken naar hun thuisboerderij. Vanaf januari 2019 krijgen we weer nieuwe kalfjes en pinken in de stal, van een andere boederij. 

Lees het hele bericht

Geplaatst op 21 september 2018.

yoga_bewerkt-1Ons atelier biedt zo'n heerlijke plek om even uit de drukte van alledag te stappen. En dan liggen we ook nog naast het Engelandsche Bos. Wat ons betreft de juiste ingrediënten voor een fijn arrangement: "Yoga, wandel & laat los".

Lees het hele bericht

Geplaatst op 27 augustus 2018.

Het is alweer 5 jaar geleden dat we het bordje “Erve ’t Hacht” bij de oprit van ons bedrijf plaatsten. We openden de deuren van onze Bed&Breakfast en Atelier voor gasten en verwelkomden het eerste jongvee. En nu 5 jaar later staat er een prachtbedrijf, waar we dagelijks mensen uit binnen- én buitenland van mogen laten meegenieten.

Lees het hele bericht

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram