Geplaatst op 23 maart 2018.

Drie dagen wandelen door het prachtige Vechtdal, met twee bijzondere overnachtingen op  een boerenerf: dat is de Ervenroute! Je loopt in drie dagen van Coevorden naar Ommen, of andersom (in totaal ongeveer 38 kilometer). De ene nacht overnacht je bij ons in Ane, de andere nacht in de mooie B&B van Erve Praestinck in Stegeren. Ook voor Pieterpad-wandelaars een uitkomst, want de route volgt de officiële Pieterpad-etappes.

Lees het hele bericht

Geplaatst op 05 januari 2018.

Vorige week vrijdag trad de band MERLIN in ons Atelier op. Wat een succes! We waren helemaal uitverkocht en konden fijn genieten van de betoverende Iers-Keltische muziek en zang van de band. 

Lees het hele bericht

Geplaatst op 01 december 2017.

Op vrijdagavond 29 december 2017 organiseren we de eerste editie van 'Muziek op 't Erf'. De muziekliefhebber kan in ons sfeervolle atelier genieten van een betoverende combi van Iers-Keltische muziek en zang. We verwelkomen de band MERLIN, met Collendoorner Frank van Essen (voormalig IONA) in de gelederen.

 

 

Lees het hele bericht

Geplaatst op 21 november 2017.

Dit weekend was het weer Bierpopweekend! Oftewel: Miss Montreal gaf voor de derde keer een feestje in de Evenementenhal Hardenberg. En naar goed gebruik kwam het platenlabel van Sanne én Veronica-dj Giel Beelen een nachtje slapen in onze B&B. 

Lees het hele bericht

Geplaatst op 18 april 2017.

Door de jaren heen hebben we heel wat spullen verzameld, waarvan wij vinden dat ze wel een nieuwe eigenaar verdienen. Daarom op zaterdag 22 april 2017: schuurverkoop op Erve 't Hacht.

Lees het hele bericht

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram