Activiteiten

 

Yoga- en wandeldag 

Ons atelier biedt zo’n heerlijke plek om even uit de drukte van alledag te stappen. En dan liggen we ook nog naast het Engelandsche Bos. Wat ons betreft de juiste ingrediënten voor een fijn arrangement: “Yoga, wandel & laat los”. Dit arrangement organiseren we al voor het derde achtereenvolgende jaar samen met Renate Boerkamp van “Rust door Yoga”.

De volgende yoga- en wandeldag hebben we gepland op zaterdag 28 september. Thema van deze dag is ‘vertragen’. Renate verzorgt in de ochtend een yoga-sessie van 1,5 uur, waarna er een uitgebreide lunch klaar staat. Daarna volgt een heerlijke nazomerwandeling in het Engelandsche Bos.

De yogasessie kenmerkt zich door toegankelijke yoga-houdingen, waarbij aandacht en respect voor het lichaam en haar grenzen centraal staat. Ervaring met yoga is niet nodig.

Datum: zaterdag 28 september 2019
Tijd: 10.00 tot 14.30 uur
Aantal: er is plek voor maximaal 8 personen
Kosten: € 42,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee met lekkers, yogasessie, lunch en wandeling

Aanmelden

Meld je aan voor zaterdag 21 september 2019 door je via onderstaande link in te schrijven. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met meer informatie. Dit arrangement is ook met groepen te boeken (5 tot 8 personen). Neem dan contact op met ons.

Aankomende workshops

Datum Tijd Naam Inschrijven
28-09-2019 09:30 - 13:30 Yoga-ochtend (nog 8 plekken vrij) Inschrijven
Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram