"Crisisproof" overnachten op ons erf


Iedereen heeft op z'n eigen manier te maken met de coronacrisis. Voor ons betekent dat onder andere een lege B&B en Boerenlodge. Voor anderen een grote beperking van de bewegingsvrijheid. En daarom gaan wij onze B&B-kamers weer op kleine schaal openstellen! 

Hoe willen we dat gaan doen?

  1. Je kunt bij ons boeken alleen, met je partner of je gezin. Dus niet in grotere of gevarieerde gezelschappen.
  2. Er zijn maximaal twee kamers in gebruik, één op de bovenverdieping en één op de begane grond. Incheck- en ontbijttijden in overleg, zodat je geen andere gasten treft. 
  3. Wij checken je op gepaste afstand in en zorgen voor een minimum aan contactmomenten.
  4. We zetten een lekker ontbijt voor je klaar, alleen komen we je niet persoonlijk verwelkomen aan tafel.
  5. We proberen de kamers zoveel mogelijk om en om in te zetten. Dat kan wel betekenen dat we je een andere kamer toewijzen dan je wellicht geboekt hebt. Maar geen probleem, al onze kamers zijn de moeite waard!
  6. We letten nóg meer op de hygiëne. Met een gemeenschappelijke kamer en keuken betekent het ook eigen verantwoordelijkheid van de gasten. Dus goed handen wassen na gebruik van bijvoorbeeld het koffiezetapparaat of de koelkast. Er zijn plastic handschoentjes aanwezig.  
  7. Betaling gaat contactloos.


Dus op zoek naar en portie hernieuwde energie in deze gekke tijd? Of een frisse neus? Je bent van harte welkom op ons erf! We hebben trouwens uitstekende wifi in onze B&B. Dus zoek je juist een plek om ongestoord te kunnen werken, ook dat is mogelijk.

Ons 4-persoonsappartement, de Boerenlodge, is ook gewoon te reserveren!

En nog even voor de duidelijkheid: kom alleen als jij of jullie je kiplekker voelen! Kosteloos annuleren is geen probleem.

 
Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram