Gezinnetje 


Met onze houten kegelpoppetjes creeër je een uniek cadeau door een gezinnetje in het klein te maken. Of een moeder-met-kind, mini-bruidspaartje of kerststalletje. Mooi onder één van onze stolpen of in een handgemaakt houten huisje. En ja, dit is ook heel leuk voor op je eigen vensterbank! 

Naast de vader-en moederpoppetjes hebben we kinderpoppetjes (jongens en meisjes) in verschillende maten. We verven de poppetjes met de hand. Ga voor een stoere zwartwitcombinatie of voor (een combinatie van) onze pasteltinten. Je kunt mij de vrije hand laten, ook wat betreft motieven, of duidelijk aangeven wat je wilt. Wel is het zo dat het voor mij soms wat makkelijker te bepalen is welke combi van kleuren en motieven goed met elkaar werkt. Maar uiteraard doe ik het naar jouw wens!

Als je het leuk vindt, kan ik ook een bijpassende kaart maken die je bijvoorbeeld bij het gezinnetje in de stolp kunt zetten. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mail naar rosanne@ervehacht.nl en je krijgt meer informatie over formaten, kleuren, stolpen, prijzen etc. 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram