Winkel

 

In onze winkel vind je veel kaarten, stationary en woonaccessoires. We zoeken naar de leukste producten die je minder snel in een “gewone” winkel vindt. 

Merken die we onder andere verkopen zijn Kolony, Paperfuel, MiekinVorm, Winkeltje van Anne, Zoedt, Veronzinsels, Renske Mollink sieraden, Broodtrommelliefde, Marieke ten Berge en xxMiek. En sinds kort verkopen we ook onze eigen creaties onder de naam "van het erf".

We zijn open op:
Woensdag     10.00 uur tot 16.00 uur
Vrijdag           10.00 uur tot 16.00 uur

Met mooi weer en rond de feestdagen zijn we vaker geopend. Houd voor aanvullende openingstijden onze Facebook en Instagram in de gaten. 
Wil je op een andere dag langskomen? Stuur ons een berichtje. Wanneer we thuis zijn dan ben je van harte welkom in onze winkel!

Speciaal voor gasten van de B&B
Onze kadokast in de woonkamer al gezien? In onze winkel vind je nog veel meer leuke producten. Vraag gerust of je even mag kijken, we lopen zo met je mee. En leuk om te weten... veel accessoires in de B&B zijn te koop. Die leuke pot op je kamer of de schaal op de ontbijttafel, je vindt er een prijskaartje aan. Dat is nog eens relaxed woonaccessoires shoppen 😉

 

 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram