Geplaatst op 01 april 2014.

De afgelopen jaren hebben Bouwbedrijf Kampman, Installatiebedrijf Koflex en René Houtman Oude Bouwmaterialen hun onmisbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en bouw van Erve 't Hacht. Deze vruchtbare samenwerking heeft 1,5 jaar na de oplevering van ons bedrijf tot een volgend mooi resultaat geleid: de sponsoring
van het 3e elftal van v.v. Bruchterveld '68.

Kampman, Koflex en wijzelf tekenden voor het tenue, René Houtman verzorgde nieuwe tassen. De mannen kwamen afgelopen zaterdag de spullen persoonlijk in ontvangst nemen. En met een positief vervolg: 's middags werd meteen met 3-0 gewonnen. Bruchterveld 3, veel succes de komende seizoenen!

Lees het hele bericht

Geplaatst op 30 maart 2014.

Zaterdag 29 maart vond de Torentocht plaats, een wandeltocht vanuit Gramsbergen met afstanden van 5, 10, 20, 30 en 40 kilometer. De twee "kortste" afstanden kenden een tussenstop op ons Erve 't Hacht. Met prachtig weer was het de hele dag een komen en gaan van enthousiaste wandelaars. Ontzettend gezellig!

Lees het hele bericht

Geplaatst op 08 maart 2014.

Mijn schilderijen hangen sinds de officiële opening op 7 maart in het nieuwe Multifunctionele Centrum De Binder in Gramsbergen. Ze hebben daar een prachtig plekje gekregen. De expositie loopt tot begin juni, dus genoeg tijd om eens een kijkje te nemen.

Wat vinden jullie ervan?

Lees het hele bericht

Geplaatst op 22 januari 2014.

We staan met een prachtig artikel in de Groene Gramsberger! Benieuwd naar ons en ons bedrijf? Volg de link http://bit.ly/1aq6Szh (het laden kan even duren)

Lees het hele bericht

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram