Onze dag is geslaagd
wanneer jij blij
ons erf afstapt
 

Atelier en winkel Erve 't Hacht
 

Je kunt ‘m eigenlijk niet missen bij de entree van het erf, ons prachtige atelier in de stijl van een oude hooiberg. Een sfeervolle plek die je verrast door de ruimte, het licht én de inhoud. Want naast dat we je in het atelier graag kennis laten maken met Joke's werk, hebben we ook een leuke winkel. Zo verkopen we onder andere kaarten, stationary, woonaccessoires, potten, zeep en steeds meer eigen producten "van het erf". 

Het atelier biedt ook een heerlijke ruimte om zelf aan de slag te gaan, bijvoorbeeld aan onze ruime workshoptafel. Overnacht je in onze B&B, dan kun je in overleg gebruik maken van ons atelier voor een eigen creatieve invulling. Of reserveer een workshop schilderen door één van onze aangesloten schilderdocentes. Ook is het atelier te boeken als vergaderlocatie, inclusief catering. 

Openingtijden van atelier en winkel variëren per week. Houd daarom altijd onze FB of IG in de gaten of speur naar het openingsbord aan de kant van de weg. Je kunt ook altijd even een afspraak maken om langs te komen. 

Van harte welkom!

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram