Onze dag is geslaagd
wanneer jij blij
ons erf afstapt
 

Atelier en winkel Erve 't Hacht
 

Je kunt ‘m eigenlijk niet missen bij de entree van het erf, ons prachtige atelier in de stijl van een oude hooiberg. Een sfeervolle plek die je verrast door de ruimte, het licht én de inhoud. Want naast dat we je in het atelier graag kennis laten maken met Joke's werk, hebben we ook een leuke winkel. Zo verkopen we onder andere kaarten, stationary, woonaccessoires, potten, zeep en eigen creaties "van het erf". Bijzonder is ook onze postservice, waarbij we jouw geschreven kaart gelijk (of later in het jaar) op de bus doen.

Het atelier biedt ook een heerlijke ruimte om zelf aan de slag te gaan. Drie keer per week zijn er schildercursussen, gegeven door vakkundige docentes. En we hebben een grote tafel waar we de workshops aan verzorgen. Ook is het atelier te boeken als vergaderlocatie, inclusief catering. 

We zijn elke woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. En daarnaast op willekeurige dagen wanneer de zon schijnt of er feestdagen in aantocht zijn. Houd daarom altijd onze FB of IG in de gaten of speur naar het openingsbord aan de kant van de weg.

Van harte welkom!

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram