Wakker worden
met de zon
in je gezicht

Overnachten op Erve 't Hacht


Wakker worden met de zon op je gezicht en een eindeloos uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos. Waar vroeger een rivierarm van de Vecht meanderde, ligt nu het sfeervolle Erve ’t Hacht. Ons veelzijdige boerenbedrijf, met een bijzondere Bed & Breakfast en Boerenlodge.

Warm, stoer en ongedwongen: zo willen we onze accommodaties graag omschrijven. De Bed & Breakfast is ruim opgezet en voorzien van de fijnste bedden. Elke kamer is met oog voor detail ingericht en kent een geheel eigen karakter. Ook de huiskamer en keuken nodigen uit voor een ontspannen verblijf. Met grote tafels voor een spelletje of een goed gesprek. En heerlijke fauteuils voor de open haard om eindelijk dat boek eens uit te lezen. Voor de nieuwe dag staat er natuurlijk een uitgebreid ontbijt klaar met verse producten.

Onze (gloednieuwe) knusse Boerenlodge geeft een tikkie meer privacy en is voor gezelschappen tot vier personen. Dit appartement met eigen ingang ligt aan de voorkant van onze jongveestal, op de eerste verdieping. Met een heerlijk balkon, waar het met een paar zonnestralen al direct goed toeven is. Én je hebt een stel bijzondere buren…

Van harte welkom op ons Erve ’t Hacht!

Lees hier meer over de maatregelen die we nemen in deze COVID-tijd.

Reserveer direct online!

 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram