Zakelijk


Ook voor de zakelijke gast in het Vechtdal zijn wij een topadres. We verwelkomen regelmatig (vaste) gasten die voor hun werk in het Vechtdal verblijven. Het glasvezel is ook tot het buitengebied van Hardenberg doorgedrongen (jaja) en daarom beschikken we over een uitstekende wifi-verbinding. Even aan het werk op de eigen kamer of in onze huiskamer is dus geen probleem. Maar vergeet ook niet een beetje te ontspannen!

Met de beursweken van de Evenementenhal Hardenberg zijn we vaak ruim van tevoren volgeboekt. Ons erf ligt op 5 kilometer van de Evenementenhal en vormt voor onze gasten een fijne tussenstop te midden van beurzen, vergaderingen en belangrijke meetings. Voorkom teleurstellingen en reserveer op tijd een kamer!

Het is ook mogelijk om een (zakelijk) overleg of vergadering op ons erf te beleggen. Vind hier meer informatie. Even snel een collega of klant laten aanschuiven aan de tafel? Geen probleem, overleg het even met ons. Wij doen je een passend voorstel.

En mocht je nou een vast overnachtingsadres voor een langere periode zoeken? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een gereduceerd vast tarief!

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram