Kamers


De Bed & Breakfast heeft een eigen plek op Erve ’t Hacht, aan de rand van het bedrijf. Zo krijg je alle ruimte om de mix van boerenleven en natuur te ervaren, met daarbij een verbluffend uitzicht over de velden. De B&B bestaat uit vier 2-persoonskamers, een gezamenlijke huiskamer en keuken en is van alle gemakken voorzien. Ook is er gratis wifi. Overnachten in de Bed & Breakfast is (zoals de naam al verraadt) inclusief een uitgebreid ontbijt.

De vier kamers hebben allemaal een eigen karakter, met een bijzonder kleurenpalet. Welke kamer je ook kiest, je voelt je er direct thuis. Wij kunnen ieder geval geen favoriet aanwijzen. Benieuwd naar onze kamers?


Elke kamer beschikt over een eigen douche en wc. De Zudde en Molengoot hebben daarnaast een ligbad. Ook zijn de vier kamers uitgerust met een eigen televisie (met internet) en wifi. Leuk detail: veel woonaccessoires in onze B&B zijn te koop. Je vindt er dan een prijskaartje aan! Meer zien? We lopen graag met je mee naar onze winkel.

Ben je met een groter gezelschap, dan is het ook mogelijk de hele Bed & Breakfast te boeken (maximaal 8 personen) eventueel in combinatie met onze Boerenlodge. Dan is er in totaal ruimte voor 12 personen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram