Kamers


De Bed & Breakfast heeft een eigen plek op Erve ’t Hacht, aan de rand van het bedrijf. Zo krijg je alle ruimte om de mix van boerenleven en natuur te ervaren, met daarbij een prachtig uitzicht over de velden. De B&B bestaat uit vier 2-persoonskamers, een gezamenlijke huiskamer en keuken en is van alle gemakken voorzien. Overnachten in de Bed & Breakfast is (zoals de naam al verraadt) inclusief een uitgebreid ontbijt.

De vier kamers hebben allemaal een eigen karakter, met een bijzonder kleurenpalet. Welke kamer je ook kiest, je voelt je er direct thuis. Wij kunnen ieder geval geen favoriet aanwijzen. Benieuwd naar onze kamers?


Elke kamer beschikt over een eigen douche en wc. De Zudde en Molengoot hebben daarnaast een ligbad. Ook zijn de vier kamers uitgerust met een eigen televisie (met internet) en wifi. De drie kamers op de bovenverdieping (de Zudde, de Molengoot en de Blaboer) hebben airco. Leuk detail: veel woonaccessoires in onze B&B zijn te koop. Je vindt er dan een prijskaartje aan! Meer zien? We lopen graag met je mee naar onze winkel.

 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram