B&B extra


We bieden je graag meer in onze Bed&Breakfast.

Volledig ingerichte keuken
In de buurt van onze B&B zijn er veel mogelijkheden om een lekker hapje te eten. Toch geen zin om de deur uit te gaan voor een diner? Onze keuken is volledig ingericht, met een inductiekookplaat, oven en magnetron. Ideaal om zelf een maaltijd te bereiden of voor een makkelijke optie te kiezen. Vaak hebben we ook een paar pizza's in de diepvries voor nood. 

Koffie en thee
Koffie en thee zijn van het huis! We hebben met zorg een koffiemachine uitgezocht die de lekkerste koffievariaties van verse bonen maakt. Van cappuccino tot espresso en van een latte macchiato tot een gewone lekkere bak koffie. Ook aan de thee hebben we gedacht. We hebben een ruim assortiment aan losse thee van het merk Mingtea. Het assortiment verschilt per seizoen. 

Goed gevulde koelkast
Daarnaast hebben we een goed gevulde koelkast, met veel verschillende (speciaal)biertjes, wijn en frisdrank. Ook hebben we op onze kast lekkere snacks en chocola liggen. Noteer wat je neemt op het formulier in de keuken en je rekent het zo af bij vertrek.  

Airco
De zomers in Nederland worden steeds warmer, maar daar zijn we goed op voorbereid. De drie kamers (de Molengoot, de Zudde en de Blaboer) op de bovenverdieping zijn allemaal uitgerust met airco. Dus gegarandeerd koel slapen tijdens warme zomernachten. 

Fietsverhuur
Op de fiets de prachtige omgeving van Erve ’t Hacht ontdekken? Je kunt bij ons fietsen huren.

  • gewone fiets € 10,00 per dag
  • elektrische fiets € 20,00 per dag
  • Atb of tandem € 15,00 per dag
  • kinderfiets € 8,50 per dag


Let op: we hebben deze fietsen niet in eigen beheer, maar reserveren ze bij een plaatstelijke fietswinkel. Reserveer de fietsen daarom op tijd! Wij zijn ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de fietsen bij het verhuuradres.

Fietsenschuur
Heb je zelf de fiets meegenomen? Je kunt ze veilig bij ons in de schuur zetten. Ook is hier de mogelijkheid om de fietsaccu op te laden.

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram