B&B extra


Bij een uitgebreid ontbijt hoeft het niet te blijven op Erve ’t Hacht. Er is nog meer lekkers weg te happen. Ook bieden wij fietsverhuur.

Eten wat de pot schaft
Je kunt bij ons ’s avonds aanschuiven voor ‘eten wat de pot schaft’. Klinkt lekker Hollands, maar dat is het niet! Verre van zelfs, want gastvrouw Parita geeft je een culinair kijkje in de echte Thaise keuken. Voor €20,- p.p. bereidt ze met zorg een traditioneel Thais gerecht voor. Met wat minder pepers, dat wel. Uiteraard kunnen we rekening houden met andere wensen, bijvoorbeeld wanneer er kinderen aanschuiven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Goed gevulde koelkast
Koffie en thee zijn van het huis! Daarnaast hebben we een goed gevulde koelkast, met veel verschillende (speciaal)biertjes, wijn en frisdrank. Ook hebben we op onze kast lekkere snacks liggen. Noteer wat je neemt op het formulier in de keuken en je rekent het zo af bij vertrek.

Fietsverhuur
Op de fiets de prachtige omgeving van Erve ’t Hacht ontdekken? Je kunt bij ons fietsen huren.

  • gewone fiets € 10,00 per dag
  • elektrische fiets € 20,00 per dag
  • Atb of tandem € 15,00 per dag
  • kinderfiets € 8,50 per dag


Let op: we hebben deze fietsen niet in eigen beheer, maar reserveren ze bij een plaatstelijke fietswinkel. Reserveer de fietsen daarom op tijd! Wij zijn ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de fietsen bij het verhuuradres.

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram