Omgeving
 

De toegangsweg naar Erve ’t Hacht verraadt het al: je bevindt je hier in een prachtige omgeving. Onder begeleiding van tientallen zomereiken slinger je door het landschap naar Buurtschap Engeland, in de gemeente Hardenberg (Ov.). De naam Engeland is vooral bekend vanwege het Engelandsche Bos: een afwisselend gebied met bos, bloemrijke weilanden, zandverstuivingen en een grotendeels dichtgegroeide Vechtarm. Echter, het Engelandsche bos is maar een klein onderdeel van het indrukwekkende Vechtdal. Erve ’t Hacht biedt je de perfecte uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving verder te ontdekken.

Bossen, heide, water, landgoederen, historische dorpjes en bruisende stadskernen… het Vechtdal heeft het allemaal. Vlak langs Erve ’t Hacht lopen het Pieterpad en het Vechtdalpad en verder kent het Vechtdal een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. Ook voor de meer avontuurlijke gasten biedt het Vechtdal genoeg uitdagingen. Voor een indruk, check: www.vechtdaloverijssel.nl.

B&B Erve ’t Hacht ligt op 5 km afstand van Evenementenhal Hardenberg en vormt voor de zakelijke bezoekers van het Vechtdal dus een ontspannen tussenstop te midden van beurzen, vergaderingen en belangrijke meetings.

Wij hebben alle informatie (ook over bijvoorbeeld evenementen, zwembaden en gezellige restaurantjes) voor je verzameld en deze vind je
in onze Bed & Breakfast. 
 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram