Pieterpad-arrangement
 

Ben jij een enthousiaste wandelaar van het Pieterpad en ben je nog op zoek naar een overnachting in de omgeving van Hardenberg? Kom dan een nachtje logeren op Erve ’t Hacht! Wij geven je 10% korting op de kamerprijs.

De locatie van Erve 't Hacht is perfect, want het ligt enkele honderden meters van het Pieterpad. En als je die extra meters niet meer wilt lopen dan biedt Erve 't Hacht kosteloos een haal- en brengservice naar Gramsbergen en/of Hardenberg. Dat maakt van onze B&B de perfecte plek om even op adem te komen en op te laden voor de volgende dag.

's Ochtends staat er natuurlijk een uitgebreid en gezond ontbijt klaar. Zo kun je een goed vervolg geven aan het Pieterpad-avontuur. En op verzoek verzorgen we ook nog een lunchpakket voor onderweg. 


Ervenroute
 

Drie dagen wandelen door het prachtige Vechtdal, met twee bijzondere overnachtingen op een boerenerf: dat is de Ervenroute! Je loopt in drie dagen van Coevorden naar Ommen, of andersom (in totaal ongeveer 38 kilometer). De ene nacht overnacht je bij ons in Ane, de andere nacht in de mooie B&B van Erve Praestinck in Stegeren. Ook voor Pieterpad-wandelaars een uitkomst, want de route volgt de officiële Pieterpad-etappes. Lees hier meer

 

Heerlijk Hardenberg Arrangement


Samen met streekproducenten en restaurants uit het Vechtdal hebben we een Heerlijk Hardenberg Arrangement samengesteld. Dit arrangement bestaat uit een:

  • Overnachting bij Erve 't Hacht met 's ochtends een heerlijk ontbijt;
  • Kaart met twee smaakfietsroutes, waarmee u van streekproducent naar streekproducent fietst;
  • 3-gangendiner bij één van de geselecteerde restaurants;
  • Knapzak met overheerlijke (houdbare) streekproducten.


De prijs voor het arrangement is 195 euro voor 2 personen. Het arrangement is te reserveren in de periode van 1 april tot 1 november. Toeslag voor een tweede overnachting is 80 euro voor 2 personen.

Benieuwd naar de deelnemende streekproducenten en restaurants? Lees hier meer
 

Erve 't Hacht op Facebook Erve 't Hacht op Instagram